Hrvatska

Health Level Seven

Suradnja s konferencijom HD2016

Hospital Days 2016, Zagreb, 29.-30.09.2016

 

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je HL7 Hrvatska dogovorila suradnju s konferencijom Hospital Days 2016, koja se  održava u Zagrebu, 29-30.09.2016.  Radi se o vodećoj konferenciji u regiji koja se bavi zdravstvenim politikama, iskustvima u pružanju skrbi pacijentima, financiranjima u zdravstvu, te ICT-em. Konferencija redovito okuplja 500+ ljudi iz regije, a više informacije možete pronaći na službenom web site-u http://hospital.in2.hr/.


U sklopu suradnje planirane su sljedeće akcije:

  • predavanje radnog naslova "Strategije zdravstvenih informacijskih sustava i HL7 FHIR - iskustva i primjene", gdje će se unutar 90 minuta predavanja i diskusije upoznati sudionike predavanja s ključnim prednostima HL7 FHIR norme, poziciji iste u zdravstvenim sustavima, iskustva iz EU, te idejama i prijedlozima o daljnjem radu. Predavanje će održati strani stručnjaci iz kompanije FURORE, točno ime će biti potvrđeno tijekom idućih dana (link<http://fhir.furore.com/>)
  • HL7 implementacije i iskustva u regiji - 90 minutna sesija u kojej će lokalne firme, pružatelji zdravstvenih usluga, fakulteti i slično, imati priliku prezentirati rezultate svojih projekata vezanih s HL7 normom.


Pozivamo Vas sve da se u što većem broju registrirate za konferenciju (http://hospital.in2.hr/Registration). U sklopu suradnje s organizatorima osiguran je popust od 10% pri kotizaciji, koristeći promotivni kod HL7HD16. Također, sve Vas, Vaše kolege i prijatelje koji se bave implementacijama HL7 norme pozivam da nominirate Vaše projekte za sesiju kako je vezano gore, na način da nam pošaljete kratak Abstract najkasnije do 5.9.2016 na email secretary@hl7.hr. U suradnji s organizatorima evaluirat će se pristigli prijedlozi, koristeći kriterije poput članstva u HL7, inovativnosti, originalnosti, veličini projekta. Naglašavamo da je ovo idealna prilika za predstavljanje Vaših inovacija širokom skupu uzvanika i stručnjaka u regiji! Isti poziv vrijedi i za naše kolege iz HL7 BiH, Slovenija, Srbija - pridružite nam se krajem rujna u Zagrebu jer sve pogodnosti vrijede i za Vas i Vaše članove.